Interesseret?

Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller book en fremvisning

Sådan lejer du en bolig
Når du lejer en af Dades nye boliger i Bagsværd, sker det via Newsec som både står for udlejningen og den daglige drift af ejendommene.

Ved reservation af en bolig udfyldes og underskrives et reservationsskema for den valgte ledige lejlighed. En reservation kan foretages direkte på det åbne hus hos Newsec’s tilstedeværende mæglere, eller efter fremmøde på et åbent hus ved telefonisk/mail kontakt. 

Senest 4 dage efter modtagelsen af lejekontrakten skal denne være returneret i underskrevet stand til Newsec ligesom depositum svarende til 3 måneders leje og 1. måneds husleje skal være indbetalt senest 2 dage efter. 

Lejemålene i Møbelfabrikken kan ikke opsiges i de første 9 måneder af lejeperioden. Herudover er opsigelsesvarslet 3 måneder.

Vil du leje bolig via Newsec i Møbelfabrikken, må du ikke være registreret i RKI.

Interesseret?
Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller book en fremvisning.

Oversigtskort

Møbelfabrikken er klar til indflytning og lejlighederne byder på spændende materialer, rummelighed og plads til både familier, singler, par, fraskilte og seniorer.

Kontakt os

Newsec er udlejningsansvarlig på Møbelfabrikken i Søborg. Du er altid meget velkommen til at kontakte Newsecs Boligudlejning, hvis du ønsker nærmere information eller har spørgsmål til projektet. 

Kontakt os på telefon 45 26 01 02 eller e-mail boligudlejning@newsec.dk. 

Du er også meget velkommen til at skrive til os via knappen herunder. 

 

Close